Procurorii de la Ciocana au clasat 5 dosare în cazul unui hoț. Am pierdut 3 ani, dar nu ne lăsăm, el trebuie să răspundă conform legii

Alexandr Popov
21/11/2021

Procuratura Ciocana „protejează” un hoț pe nume A.B. și firma pe care acesta o administrează. Procurorii au clasat 5 dosare în care era vizată această persoană. Noi am pierdut 3 ani până acum, încercând să obținem dreptatea. O să mergem până la capăt, dar o să obținem ca el să răspundă conform legii. Stăm în rând să spunem „mulțumesc„ pentru dosarele făcute la comandă și o țară adusă la faliment,cu popor nevoit să plece peste hotare.

Este multă corupție în organele de drept. Așteptăm să se schimbe lucrurile în justiție și cei care au încălcat legea să fie trași la răspundere. Sperăm că o să schimbe sistema putredă, cu ţara fără infrastructură şi o să avem un viitor mai frumos. Dacă cei din organele de drept care fac dosare la comadă și judecă după li se plătește cred că o să obosim de luptat şi o sa plecăm din țară, greșes amarnic... Viaţa e un bumerang!!!

Notă: sesizarea nu reprezintă un material jurnalistic. Centrul de Investigații Jurnalistice nu este autorul sesizării. Informația reprezintă doar opinia autorului sesizării. În caz de dezacord, persoana vizată este în drept să vină cu o reacție, iar instituția noastră o va publica pe acceași platformă și o va trata în condiții egale.

Alte sesizări pentru

Alexandr Popov
21/11/2021

Comentarii