Coronavirus // Două sectoare de poliție și-ar putea sista activitatea, în urma infectării unor colaboratori

Anticoruptie.md
01/06/2020
Foto: sputnik.md

Două sectoare de poliție din cadrul Direcției de Poliție a municipiului Chișinău și-ar putea sista activitatea, după ce doi ofițeri de sector au fost testați pozitiv cu COVID-19.

Ofițerii de sector infectați activează în cadrul Sectorului de Poliție nr. 4 de la Gara Feroviară, și în cadrul Sectorului nr.1 de pe strada 31 august din centrul Chișinăului. Unul dintre sectoriștii de la Sectorul de Poliție Nr.1 vineri a fost diagnosticat pozitiv cu COVID-19 și a fost internat la spital. 

Polițiștii din sectoarele de poliție respective vor fi testați la noul tip de coronavirus. Activitatea sectoarelor de poliție menționate ar urma să fie sistată pentru a preveni răspândirea COVID-19, dar și pentru nu pune în pericol viața cetățenilor, inclusiv celorlalți oameni ai legii, a declarat Dorin Bînțu, șeful IP Centru, pentru portalul deschide.md.

Amintim că luni dimineața Procuratura Generală a anunțat că începând de luni și până la finele acestei săptămâni, Oficiul central al Procuraturii Anticorupție va activa într-un regim special, de la distanță. Decizia a fost luată după ce șase procurori din cadrul acestei subdiviziuni au fost diagnosticați cu COVID-19.

Anticoruptie.md
01/06/2020




Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.



Follow us on Telegram

Comentarii