COVID-19 a mai făcut o victimă: mama nu a putut fi salvată, dar medicii au reușit să-i salveze copilul

Irina Odobescu
24/08/2020
Colaj: CIJM

Natalia Chirilov, șefa secției Resurse umane din cadrul Inspectoratului de Poliție Criuleni, a pierdut lupta pentru viață din cauza complicațiilor provocate de infectarea cu Coronavirus în dimineața zilei de luni, după cinci săptămâni de tratament.

La 22 iulie, mama în vârstă de doar 38 de ani a fost internată la o maternitate din Chișinău, iar peste două zile a fost testată pozitiv cu COVID-19. Din cauza complicațiilor, medicii au decis salvarea copilului prin naștere cezariană. Natalia Chirilov nu a reușit să-și strângă la piept copilul nou născut, dar și pe cei doi rămași acasă, de 10 și 13 ani.

„O profesionistă de excepţie, un om de o mare nobleţe sufletească, dar și o mama și soție exemplu, dăruită pe deplin familiei şi ţelurilor pe care le-a avut în viaţă, ne-a părăsit pentru totdeauna, lăsând în inimile şi sufletele noastre un gol imens, sentimente de tristeţe şi regrete eterne. Întreaga familie a Poliției Naționale transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate în aceste momente triste. Dumnezeu s-o odihnească în pace!”, scrie pe pagina de facebook a Inspectoratului de poliție Criuleni. 

Irina Odobescu
24/08/2020




Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.



Follow us on Telegram

Comentarii