CSE a tăiat lista produselor social importante. Cum explică măsura

Anticoruptie.md
18/05/2023
Imagine simbol

Peștele congelat, carnea de pasărea, varza, cartofii, morcovii și ceapa au fost scoase din lista produselor social importante. O decizie în acest sens a fost aprobată de Comisia pentru Situații Excepționale miercuri, 17 mai.

Noile reglementări anulează interdicțiile impuse comercianților la aplicarea adaosului comercial.  Astfel, din data aprobării deciziei, aceștia vor putea comercializa produsele cu un adaos comercial care depășește 20 la sută.

„Acest lucru s-a făcut pentru evitarea unui eventual deficit pe careva categorii de produse în beneficiul cetățenilor”, a explicat Guvernul. 

Anticoruptie.md
18/05/2023
Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.Follow us on Telegram

Comentarii