Cum verificăm dacă avem datorii la impozitul pe venit

Anticoruptie.md
23/02/2021

Până la 30 aprilie 2021, persoanele fizice plătitoare de taxe au posibilitatea să doneze 2% din impozit către organizațiile neguvernamentale care acționează în interes public și către entitățile religioase. Una dintre condițiile de validare a desemnării procentuale este lipsa datoriilor la impozitul pe venit. Reporterii portalului Anticoruptie.md vă arată pe pași cum să verificați dacă aveți datorii la impozitul pe venit.

Datoriile la impozitul pe venit pot fi verificate și achitate prin intermediul platformei guvernamentale electronice https://mpay.gov.md/.

Urmați pașii de mai jos pentru a verifica dacă aveți datorii la impozitul pe venit:

Foto: 2procente.info

Pentru a susține jurnalismul de investigație, puteți redirecționa 2% pentru Centrul de Investigații Jurnalistice, utilizând codul fiscal 1019620008889.

Anticoruptie.md
23/02/2021




Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.



Follow us on Telegram

Comentarii