„Este în viață”. Soția șefului spionajului ucrainean a fost otrăvită

Ilie Gulca
28/11/2023

Marianna Budanova (foto), soția șefului Direcției principale de informații a Ministerului Apărării al Ucrainei, Kiril Budanov, otrăvită cu metale grele, este în viață și a încheiat prima etapă de tratament, potrivit publicației „Ukrainskaia pradva”.

„Este adevărat despre soția lui Budanov (otrăvire). Ea s-a plâns că se simte rău, așa că au făcut teste care au confirmat otrăvirea”, precizează publicația ucraineană. Mai exact, soția lui Budanov a fost „cel mai probabil otrăvită în timpul unei mese”. „Este deja mai bine, a încheiat prima etapă a tratamentului.”

Otrăvirea a fost confirmată la mai mulți angajați ai direcției, numai că ei au o constituție fizică puternică și nu au simțit nimic.

Purtătorul de cuvânt al Direcției de informații, Andrii Yusov, a declarat anterior că Rusia a făcut mai multe atentate asupra vieții lui Budanov.

Ilie Gulca
28/11/2023
Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.Follow us on Telegram

Comentarii