În atenția presei, din prima zi. Noul director al „Termoelectrica” a inspectat locul unde a fost îngropată păcura

Mihaela Cibotaru
01/08/2023
Termoelectrica

În prima zi de aflare în funcție, noul director interimar al SA „Termoelectrica”, Iurie Razlovan, a inspectat locul în care a avut loc „incidentul” cu îngroparea păcurii, anunță instituția într-un comunicat. Postarea a stârnit discuții din cauza unei poze în care șeful întreprinderii apare cu un băț în mână, care a fost retrasă de pe rețele.

„Termoelectrica” anunță că așteaptă rezultatele oficiale ale testării și prescripția Inspectoratului pentru Protecția Mediului pentru a întreprinde toate măsurile de remediere a situației.

Noul director interimar, Iurie Razlovan, a fost prezentat, luni, colectivului „Termoelectrica” de către ministrul Energiei, Victor Parlicov și directorul general al Agenției Proprietății Publice, Roman Cojuhari. El a fost numit în funcție după implicarea directorului precedent, Vasile Leu, într-un scandal legat de îngroparea unei cantități mari de păcură pe teritoriul „Termoelectrica”, în toamna anului 2022.

Mihaela Cibotaru
01/08/2023
Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.Follow us on Telegram

Comentarii