SUMMIT CPE: Din 31 mai, cu limitări de circulație. Vezi ce trasee alternative ai

Mihaela Cibotaru
31/05/2023
captură

Începând cu ziua de miercuri, 31 mai,  în capitală vor începe întreruperi în circulația transportului public. Circulația va si stopată pe perioada deplasării delegațiilor oficiale, care vin în Chișinău pentru a participa la Summit-ului Comunității Politice Europene, care va avea loc pe 1 iunie.

Miercuri, limitările circulației vor fi temporare și vor începe în după amiază zilei, atunci când vor începe a sosi delegațiile.

Joi,1 iunie, va fi sistată circulația oricărui tip de transport și a pietonilor pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt - de la strada Lazo până la str. Ciuflea și pe bd. Dacia, traseul R2 până la Bulboaca. Transportul public va circula cu modificări de itinerar cu ocolirea acestui tronson. Autoritățile roagă cetățenii să nu încarce arterele orașului și să consulte rutele alternative din timp, inclusiv spre sau din Bulboaca.

Suburbiile vor fi asigurate cu transport public până în apropierea traseului închis.

Traseele alternative de deplasare au fost publicate pe pagina: https://rutealternativesummit1iunie.stellarsolutions.md, iar pe contul Poliției pe rețelele de socializare au fost publicate imagini cu trasee detaliate conform cărora se va putea de circula în capitală: https://www.facebook.com/politiarepubliciimoldova/photos.

              

 

Ministerul Afacerilor Interne a publicat Recomandări pentru pietoni, autoturisme și ajustări ale regimului de activitate pentru agenții economici aflați în zona de securitate a Summit-ului.

Alte informații relevante legate de eveniment sunt publicate pe pagina dedicată summit-ului - Summitul EPC 2023 în Moldova: https://www.facebook.com/EPCMoldova/?ref=page_internal.

Mihaela Cibotaru
31/05/2023




Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.



Follow us on Telegram

Comentarii