„Un puci împotriva lui Putin se pregătește în Rusia” - șeful Serviciului de informații militare din Ucraina

Ilie Gulca
14/05/2022
General-maiorul Kyrylo Budanov. Foto: https://gur.gov.ua

Șeful Serviciului de informații militare al Ucrainei a spus că războiul cu Rusia va atinge un punct de cotitură până la jumătatea lunii august și se va termina până la sfârșitul anului.

General-maiorul Kyrylo Budanov a spus, într-un interviu exclusiv pentru Sky News, că o lovitură de stat pentru înlăturarea lui Vladimir Putin este deja în curs în Rusia, iar liderul de la Kremlin este grav bolnav de cancer.

„Majoritatea acțiunilor de luptă active se vor încheia până la sfârșitul acestui an. În consecință, vom reinstaura puterea ucraineană în toate teritoriile noastre pe care le-am pierdut, inclusiv Donbas”, a spus Budanov.

După spusele acestuia, Rusia suferă pierderi uriașe în războiul împotriva Ucrainei, iar Serviciul de informații militare a Ucrainei știe despre planurile autorităților ruse aproape în momentul în care sunt realizate.

„Luptăm cu Rusia de opt ani și putem spune că această putere rusă foarte mediatizată este un mit. Nu mai este la fel de puternică ca odinioară. Este o hoardă de oameni cu arme”, a mai spus șeful Serviciului de informații militare al Ucrainei.

Ilie Gulca
14/05/2022Follow us on Telegram

Comentarii