“Vânătoarea” de candidați pentru partidul „Primăria”

lna Curmei
29/09/2023

Tot mai mulți angajați din cadrul Direcției Generale Educație, Tineret și Sport a municipiului Chișinău semnalează că s-a pornit o adevărată “vânătoare” a potențialilor membri de partid și că se fac presiuni din partea actualei conduceri asupra funcționarilor, care sunt atenționați că vor rămâne fără serviciu dacă nu aderă la MAN. Mișcarea Alternativă Națională este formațiunea condusă de actualul primar al Chișinăului Ivan Ceban. 

Această instituție este în serviciul tinerei generații, iar singura obligație a angajaților este să contribuie la creșterea și educarea ei și să-și îndeplinească misiunea nobilă, nu să adere la formațiuni politice, din teama că mâine pot să rămână șomeri.

Despre toate aceste acțiuni ilegale și abuzive oamenii informează consilierii municipali și reprezentanții diferitor partide, cu speranța că mai pot opri această influență asupra sistemului educației din Chișinău.

Примечание: Обращение не является журналистским материалом. Центр Журналистских Расследований не является автором обращения. Представленная информация является лишь мнением автора обращения. В случае несогласия, рассматриваемая личность имеет право на ответную реплику, которая будет опубликована нашим учреждением на той же платформе. Оба мнения рассматриваются на равных условиях.

Другие обращения для

lna Curmei
29/09/2023

Комментарии