“Vânătoarea” de candidați pentru partidul „Primăria”

lna Curmei
29/09/2023

Tot mai mulți angajați din cadrul Direcției Generale Educație, Tineret și Sport a municipiului Chișinău semnalează că s-a pornit o adevărată “vânătoare” a potențialilor membri de partid și că se fac presiuni din partea actualei conduceri asupra funcționarilor, care sunt atenționați că vor rămâne fără serviciu dacă nu aderă la MAN. Mișcarea Alternativă Națională este formațiunea condusă de actualul primar al Chișinăului Ivan Ceban. 

Această instituție este în serviciul tinerei generații, iar singura obligație a angajaților este să contribuie la creșterea și educarea ei și să-și îndeplinească misiunea nobilă, nu să adere la formațiuni politice, din teama că mâine pot să rămână șomeri.

Despre toate aceste acțiuni ilegale și abuzive oamenii informează consilierii municipali și reprezentanții diferitor partide, cu speranța că mai pot opri această influență asupra sistemului educației din Chișinău.

Notă: sesizarea nu reprezintă un material jurnalistic. Centrul de Investigații Jurnalistice nu este autorul sesizării. Informația reprezintă doar opinia autorului sesizării. În caz de dezacord, persoana vizată este în drept să vină cu o reacție, iar instituția noastră o va publica pe acceași platformă și o va trata în condiții egale.

Alte sesizări pentru

lna Curmei
29/09/2023

Comentarii