Contract de 2,7 milioane de lei pentru modificarea unui sistem informațional la CNAS

Anticoruptie.md
12/06/2020

Casa Națională de Asigurări Sociale (CNAS) a contractat servicii de suport tehnic și modificare a Sistemului Informațional „Protecția Socială” și altor componente informaționale CNAS pentru nouă luni ale anului 2020, în valoare de 2.754.000 de lei. Contractul de achiziție a fost încheiat cu compania S&T IT Services SRL.

Este vorba despre primul lot dintr-o achiziție anunțată de CNAS la 18 februarie, în sumă de 4,8 milioane de lei fără TVA, pentru servicii de programare şi de consultanţă software.

Pentru lotul respectiv au concurat două firme: DAAC System Integrator SRL a propus prețul de 2.247.200 de lei, fără TVA, față de oferta de 2.295.000 de lei a companiei S&T IT Services SRL. Chiar dacă a propus un preț mai mic, oferta DAAC System Integrator SRL a fost respinsă pe motiv că nu a întrunit anumite condiții.

DAAC System Integrator SRL a fost singura companie care a prezentat oferte și pentru celelalte două loturi ale licitației anunțate de CNAS, servicii de suport și modificare a sistemului financiar FMS și servicii de suport tehnic şi consultanţă pentru platforma tehnologică (Hardware şi Software de sistem). Ambele oferte au fost respinse și urmează să fie anunțată o licitație repetată.

Anticoruptie.md
12/06/2020Follow us on Telegram

Comentarii