DOC// ASP trece pe două… roți. Motocicletele completează garajul instituției

Viorica Mija
29/07/2023
Colaj CIJM

Garajul Agentiei Servicii Publice (ASP) va fi completat cu două motociclete în anul 2024. Instituția a anunțat licitație deschisă și așteaptă ofertele cu cele mai mic preț. Bugetul alocat pentru procurarea unităților de transport pe două roți este de 300 de mii de lei.

Liicitația deschisă pentru procurarea celor două motociclete a fost anunțată în data de 28 iulie, iar perioada de clarificări va dura până în data de 7 august. Din acestă zi, agenții economici vor avea 10 zile la dispoziție pentru a depune ofertele. Pentru cele două motociclete, aceștia nu trebuie să propună un preț mai mare de 300 de mii de lei.

Motocicletele trebuie să fie fabricate în anul 2022, fără ataș și să aibă o capacitate cilindrică a motorului de minim 400 centimetri cubi. Puterea motorului - minim 25kW, dar nu mai mare de 35kW. Agenții economici trebuie să se asigure că acestea  au în dotare căști, de mărimea  XXL, dar și actele necesare pentru înmatricularea motocicletei în Registru de Stat al Transporturilor din Republica Moldova. Termenul de garanţie trebuie să fie de minim 2 ani.

Viorica Mija
29/07/2023
Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.Follow us on Telegram

Comentarii