Patru companii și-au prezentat ofertele la concursul privind achiziționarea unui lot de 100 de autobuze pentru municipiul Chișinău

Anticoruptie.md
10/09/2020

Deschiderea ofertelor licitației privind achiziționarea lotului de 100 de autobuze pentru Capitală a avut loc joi, anunță Primăria Capitalei printr-un comunicat de presă. La concurs au fost depuse patru oferte din partea companiilor producătoare: MAZ (Belarus), BMC (România), ISUZU (Turcia), OTOKAR (Turcia).

Grupul de lucru din cadrul municipalității urmează să evalueze ofertele și să anunțe câștigătorul.

Primăria municipiului Chișinău a lansat licitația pentru achiziționarea a 100 de autobuze în luna iulie. Ofertele pentru concurs au putut fi depuse până la data de 10 septembrie 2020, ora 10.00.

Suma prevăzută pentru lotul de autobuze noi este de 270 de milioane de lei.

Anticoruptie.md
10/09/2020
Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.Follow us on Telegram

Comentarii