Descinderi la mai multe instanțe din țară. 7 magistrați, reținuți pentru acte de corupție

Anticoruptie.md
20/09/2016
FOTO: today.md

Procurorii Anticorupție și ofițerii Centrului Național Anticorupție au descins cu percheziții în mai multe judecătorii și domicilii ale magistraților, în dimineața zilei de marți, 20 septembrie, în cadrul mai multor cauze penale ce ar viza eventuale acte de corupție. Șapte judecători au fost reținuți, a confirmat pentru Anticoruptie.md purtătoarea de cuvânt a CNA, Angela Starinschi, fără să ofere alte detalii. 

UPDATE 13.15 Încă șase judecători au fost reţinuţi în operaţiunea desfăşurată de procurorii Anticorupţie şi ofiţerii CNA. „De asemenea, au fost reţinuţi doi executori judecătoreşti. Până la această oră sunt reținute 15 persoane: judecători, foşti judecători şi executori judecătoreşti. Operaţiunea continuă”, a declarat purtătoarea de cuvânt a CNA. 

„Au loc descinderi la mai multe judecătorii și domicilii, în toată țara. Până acum au fost retinuți șapte judecători, pe cauze care vizează fapte de corupție, însă operațiunile sunt în desfășurare. Vom reveni cu detalii la finalizarea acțiunilor”, a precizat Angela Starinschi. 

Vom reveni cu detalii. 

Anticoruptie.md
20/09/2016Become a Patron!

Comentarii