Fără Marina Tauber la protestele Partidului Şor. Deputata rămâne în arest la domiciliu

Anticorupţie.md
16/11/2022
PRO TV Chişinău

Curtea de Apel Chişinău a menţinut, miercuri, decizia de săptămâna trecută a Judecătoriei Chişinău prin care vicepreşedinta Partidului Şor, Marina Tauber, rămâne în arest la domiciliu pe un termen de 30 de zile.

Pe durata şedinţei de judecată, Partidul Şor a organizat în faţa Curţii de Apel Chişinău un miting la care s-a scandat în rusă: „Marina, noi suntem cu tine”.

Deputata Partidului Șor este vizată în două cauze penale pornite pe faptul „acceptării cu bună știință a finanțării partidului din partea unui grup criminal organizat” și „falsificarea raportului privind gestiunea financiară a formațiunii”.

Marina Tauber a fost eliberată din Penitenciarul nr.13 la 14 septembrie, după 2 luni de arest. La 18 octombrie, Judecătoria Chişinău a eliberat-o pe Tauber din arest la domiciliu şi a plasat-o sub control judiciar, având interdicţia de a nu părăsi localitatea şi de a nu comunica cu persoanele care au tangenţă cu infracţiunea care i se incriminează. Decizia a fost anulată de Curtea de Apel.


 

Anticorupţie.md
16/11/2022Follow us on Telegram

Comentarii