Fără Marina Tauber la protestele Partidului Şor. Deputata rămâne în arest la domiciliu

Anticorupţie.md
16/11/2022
PRO TV Chişinău

Curtea de Apel Chişinău a menţinut, miercuri, decizia de săptămâna trecută a Judecătoriei Chişinău prin care vicepreşedinta Partidului Şor, Marina Tauber, rămâne în arest la domiciliu pe un termen de 30 de zile.

Pe durata şedinţei de judecată, Partidul Şor a organizat în faţa Curţii de Apel Chişinău un miting la care s-a scandat în rusă: „Marina, noi suntem cu tine”.

Deputata Partidului Șor este vizată în două cauze penale pornite pe faptul „acceptării cu bună știință a finanțării partidului din partea unui grup criminal organizat” și „falsificarea raportului privind gestiunea financiară a formațiunii”.

Marina Tauber a fost eliberată din Penitenciarul nr.13 la 14 septembrie, după 2 luni de arest. La 18 octombrie, Judecătoria Chişinău a eliberat-o pe Tauber din arest la domiciliu şi a plasat-o sub control judiciar, având interdicţia de a nu părăsi localitatea şi de a nu comunica cu persoanele care au tangenţă cu infracţiunea care i se incriminează. Decizia a fost anulată de Curtea de Apel.


 

Anticorupţie.md
16/11/2022
Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.Follow us on Telegram

Comentarii