Au votat aproape 10.000 de moldoveni din diasporă. La secția din Stockholm s-a format coadă

Anticoruptie.md
13/11/2016
Sursa: Facebook, Adoptă un vot

Aproape 10.000 de cetățeni moldoveni din diasporă au votat la primele ore de la deschiderea secțiilor de votare. Mai multe persoane care și-au exercitat dreptul la vot sau sunt în drum spre secțiile de votare postează imagini pe rețelele de socializare. La Stockholm, Suedia, bunăoară, s-a format coadă chiar de la deschiderea secției, iar mai mulți cetățeni din Statele Unite ale Americii au pornit la drum lung pentru a ajunge la cel mai apropiat birou electoral. Vă invităm să vedeți câteva dintre mesajele postate pe grupul „Adoptă un vot” de pe Facebook. 

Între timp, din numărul total al alegătorilor incluși în listele electorale, până la ora 10.00, și-au exercitat dreptul la vot 241.546 de cetățeni, ceea ce constituie­­­­ 8,54%. Cum decurge votul, urmăriți în live textul portalului Anticoruptie.md

Sursa: Facebook, Adopta un vot

 

 

Sursa: Facebook, Adopta un vot

 

Sursa: Facebook, Adopta un vot
Sursa: Facebook, Adopta un vot
Sursa: Facebook, Adopta un vot

 

Studenții moldoveni, la Ambasada din Ankara, Turcia
Foto: facebook.com
Foto: Ștefan Gorda / facebook.com 

 

 

Ambasadorul Republicii Moldova în Bulgaria, Ștefan Gorda, scrie că studenții moldoveni care învață la Universitatea Americană din Blagoevgrad, un oraș situat la 100 de kilometri de Sofia, capitala bulgară, au luat un taxi ca să se prezinte la urne și să-și exercite dreptul la vot. 

Anticoruptie.md
13/11/2016
Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.Follow us on Telegram

Comentarii