Poliția a identificat un suspect în cazul agresării candidatului independent Boris Volosatîi

Julieta Savițchi
07/02/2019
facebook.com

La mai bine de 24 de ore după ce a fost agresat de persoane necunoscute, candidatul independent în Circumscripția nr. 33, Boris Volosatîi, nu știe cine sunt agresorii.

„Poliția nu mi-a oferit informații. Știu doar că au identificat o persoană. Și internauții au identificat un agresor după pozele pe care le-am publicat. Ei susțin că acesta se numește Ivan Ursu și că ar fi membru al PSRM. Poliția nu mi-a confirmat deocamdată veridicitatea informației”, ne-a comunicat Boris Volosatîi.

Candidatul a precizat că a primit de la agresori o lovitură puternică în spate, apoi a fost somat să părăsească comuna Băcioi și să nu mai revină. Altfel va fi „tăiat bucăți”.

Incidentul a avul loc în seara de miercuri, 6 februarie. Volosatîi, însoțit de câțiva simpatizanți de-ai săi, se afla în centrul localității Băcioi când lângă ei a oprit un automobil de teren de culoare neagră din care au coborât doi bărbați. Potrivit lui Boris Volosatîi, cei doi l-au lovit, înjurat și l-au amenințat cu moartea. Unul dintre însoțitorii candidatului a reușit să îi fotografieze pe agresori.

Săptămâna trecută și candidatul blocului ACUM, Dinu Plîngău, a declarat că a fost atacat chiar în fața Inspectoratului de Poliție Edineț. Potrivit iul Plîngău, unul dintre atacatori ar fi fiul lui Igor Nepeivoda, vicepreședinte al Organizației Teritoriale Edineț a Partidului Democrat .

Julieta Savițchi
07/02/2019

Comentarii