Profil electoral: Svetlana Zagareanu, candidata Blocului ACUM pentru funcția de primar al satului Condrița

Julieta Savițchi
09/10/2019

Svetlana Zagareanu este candidata Blocului ACUM pentru funcția de primar al localității Condrița, suburbie a Capitalei. Anterior, în perioada 2011-2015  a deținut un mandat de consilier local, după ce a candidat la alegerile locale generale pe lista Partidului Liberal.

După expirarea mandatului, femeia nu a fost angajată în câmpul muncii până în 2017. De atunci lucrează la oficiul poștal din sat.

Candidata a declarat o casă de 120 de metri pătrați și trei terenuri în intravilan. Familia deține în proprietate un autoturism de model Volkswagen, produs în 2010 și procurat în 2018 cu 80 de mii de lei.

Nu există date despre integritatea candidatei în funcții publice și atragerea la răspundere penală sau contravențională.

Acest articol apare în cadrul campaniei Promovarea votului informat şi conștient la alegerile locale generale 2019, implementat de CIJM şi API, cu susținerea financiară a Fundației Soros-Moldova/Departamentul Buna Guvernare. Acțiunile întreprinse în cadrul proiectului țin de responsabilitatea implementatorilor și nu reflectă neapărat poziția Fundației Soros-Moldova.

Julieta Savițchi
09/10/2019

Comentarii