Profil electoral: Victoria Sănduţă, candidata PSRM pentru funcția de primar al satului Condrița

Julieta Savițchi
09/10/2019

Victoria Sanduță este candidata Partidului Socialiștilor pentru funcția de primar al localității Condrița, suburbie a Capitalei. În vârstă de 26 de ani, Victoria Sanduță se află la prima sa experiență politică.

Este absolventă a Universității Pedagogice, predă istoria la gimnaziul din Condrița și deține funcția de director interimar al instutuției.

Victoria Sanduță a raportat în proprietate trei terenuri agricole. Din 2013, deține un automobil de model Opel, produs în 2003, evaluat la 13 mii de lei.

Soțul Victoriei Sanduță este plecat la muncă peste hotare.

Familia își construiește casă în sat, care nu a fost dată în exploatare și nu a fost raportată în Declarația de avere și interese personale.

Nu există date despre integritatea candidatei în funcții publice și atragerea la răspundere penală sau contravențională.

Acest articol apare în cadrul campaniei Promovarea votului informat şi conștient la alegerile locale generale 2019, implementat de CIJM şi API, cu susținerea financiară a Fundației Soros-Moldova/Departamentul Buna Guvernare. Acțiunile întreprinse în cadrul proiectului țin de responsabilitatea implementatorilor și nu reflectă neapărat poziția Fundației Soros-Moldova.

Julieta Savițchi
09/10/2019

Comentarii