Adresează-i o întrebare Maiei Sandu

Anticoruptie.md
11/05/2016
Maia Sandu. Foto: CIJM

Maia Sandu, liderul partidului PAS, va acorda un interviu echipei portalului Anticoruptie.md, vineri, 13 mai, cu două zile înainte de congresul de constituire a noii formațiuni politice. Fosta ministră a Educației va răspunde la mai multe întrebări privind actuala situație politică din Republica Moldova, rolul PAS, alegerile prezidențiale, eradicarea corupției etc. Invităm cititorii portalului Anticoruptie.md să-i adreseze Maiei Sandu întrebări care pot fi expediate la [email protected]

Liderul mișcării PAS este printre politicienii creditați cu cea mai mare încredere de către cetățenii Republicii Moldova. Potrivit datelor Barometrului Opiniei Publice, prezentate recent, dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri prezidențiale, cele mai multe voturi le-ar acumula Igor Dodon (29,41 %) și Maia Sandu (20,51 %), care ar ajunge să se bată și în turul doi.

Anticoruptie.md
11/05/2016




Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.



Follow us on Telegram

Comentarii