”Ce ziceți, motănei? Iampol este al nostru!”. Apărătorii ucraineni, tot mai aproape de Liman

Anticoruptie.md
30/09/2022
Militar ucrainean, la Iampol

Forțele ucrainene sunt tot mai aproape de a recuceri oraşul Liman, din regiunea Donețk. Apărătorii ar fi intrat în localitatea Iampol, rușii fiind practic încercuiți.

Armata ucraineană a reușit să taie practice toate căile de aprovizionare ale armatei ruse. După ce, zilele trecute, Forțele Armate ale Ucrainei au preluat controlul mai multor sate din zonele situate la nord-vest și nord de oraşul Liman, vineri au reușit să intre în Iampol.

Un militar ucrainean s-a filmat pe fundalul unei clădiri administrative din Iampol, adresând-se adversarilor: ”Ce ziceți, motănei? Iampol este al nostru!”

Încă din data de 28 septembrie,  în orașele Torske și Iampol au fost văzute forțe ucrainene de recunoaștere.

Anticoruptie.md
30/09/2022




Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.



Follow us on Telegram

Comentarii