Deranj și frustrare!? Radu Marian dă replica criticilor guvernării

Anticoruptie.md
05/08/2022
Sursa: Facebook/ Radu Marian

Deranjul opoziției față de acțiunile Guvernului este cauzat de faptul că sunt identificate soluții alternative pentru a nu depinde de Rusia. Opinia a fost exprimată de deputatul majorității parlamentare PAS, card mai spune că ar fi vorba despre o „schimbare fundamentală de abordare, pe care nici Dodon, nici Șor, nici fugarii și nici hoții nu o vor înțelege”.

Într-un mesaj pe contul său de facebook, deputatul a prezentat recentele măsuri ale Guvernului  privind asigurarea cu lemne pe parcursul sezonului rece. Subiectul a provocat discuții aprinse, iar deputatul PAS a venit cu explicații suplimentare.

„Așa cum avem protocoale pentru situații excepționale, calamități, inundații, etc., la fel trebuie să avem protocoale și pentru închiderea completă a gazelor naturale. Toate guvernele din Europa au pregătit astfel de protocoale, la fel o facem și noi”, a scris Radu Marian.

Deputatul nu a ezitat să dea replica exponenților opoziției care, în repetate rânduri, au facut declarații critice la adresa guvernării și a acțiunilor pe care le întreprinde.

„Din frustrare sau din prea mult timp liber în arestul la domiciliu, Dodon și ceilalți hoți, fugarii aliați cu el, sunt supărați că Guvernul nu face jocurile prietenilor săi ruși”, a adăugat acesta, menționând că pe guvernanți nu îi interesează „frustrările și jocurile politice ale opoziției care acționează în mod iresponsabil”, a comentat deputatul PAS.

Guvernul a prezentat un proiect de hotărâre care prevede un plan de acțiuni de prevenire și atenuare a impactului crizei energetice în Republica Moldova.

Inițiativa prevede reducerea temperaturii agentului termic livrat în sistemele de alimentare centralizată cu energie termică cu 10%, sistarea iluminatului stradal după ora 23.00 și desfășurarea parțială a procesului de învățământ la distanță.

Anticoruptie.md
05/08/2022




Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.



Follow us on Telegram

Comentarii