Echipa Centrului de Investigații Jurnalistice arată cartonaș roșu corupției

Anticoruptie.md
22/06/2016
Echipa CIJM arată cartonaș roșu corupției. Foto: CIJM

Echipa Centrului de Investigații Jurnalistice se alătură ambasadorilor statelor UE acreditați la Chișinău și arată cartonaș roșu corupției, după ce acum o săptămână 15 diplomați au îndemnat cetățenii să procedeze la fel ca ei. Rând pe rând, reprezentanții mai multor organizații neguvernamentale, ambasade, dar și deputați s-au alăturat campaniei. 

Imagini cu diplomaţii ţinând în mâini un cartonaş roşu pe care scrie "Roşu pentru corupţie" au fost publicate pe pagina oficială de Facebook a Delegaţiei UE în Republica Moldova. "Un joc corect contează în fotbal și în societate. Alăturați-vă Ambasadorilor UE și arătați cartonașul roșu pentru corupție!", se arată în postarea publicată pe Facebook. Mesajul a fost transmis în contextul în care în prezent se desfășoară Campionatul European de Fotbal, sport în care cartonașul roșu înseamnă eliminarea din joc a unui jucător. 

În context, Delegația UE a realizat și un spot video

 

Anticoruptie.md
22/06/2016




Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.



Follow us on Telegram

Comentarii