Guvernul își trimite omul în Consiliul Superior al Procuraturii. Cine este Mihail Sorbala

Anticoruptie.md
29/02/2024
Sursa: vetting.md

Mihail Sorbala a fost desemnat joi, 29 februarie, de Guvern, în funcția de membru al Consiliului Superior al Procurorilor (CSP). Acesta a fost numit din partea societății civile pe un termen de șase ani.

Sorbala, confirmat în funcție, este doctor conferențiar și șef de catedră la Universitatea Liberă Internațională din Moldova (ULIM).

„ Are studii juridice, este doctor în drept, conferențiar universitar. Este cunoscut în mediul academic drept un profesionist”, l-a prezentat în cadrul ședinței Executivului secretarul general Artur Mija.

 Mihail Sorbala a promovat evaluarea Comisiei Pre-Vetting în decembrie 2023. Membrii Comisiei au constatat că acesta corespunde criteriilor de integritate financiară și etică. 

Anticoruptie.md
29/02/2024
Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.Follow us on Telegram

Comentarii