Igor Dodon, „în vizită de lucru” la Moscova, doar „pentru două zile”

Ilie Gulca
06/10/2021
Igor Dodon

Președintele PSRM, Igor Dodon, a plecat miercuri într-o vizită în Federația Rusă, pentru două zile, „într-o deplasare de lucru” planificată anterior. Socialiștii Igor Dodon resping informațiile că liderul lor ar fi fugit din cauza că s-ar fi pregătit reținerea sa.

Igor Dodon a declarat recent, în cadrul unei emisiuni TV, că se va afla la Moscova, împreună cu Bogdan Țîrdea, care va prezenta cartea sa despre ONG-uri. De asemenea, el a menționat că va avea în capitala Rusiei câteva întâlniri „de lucru”.

Pe 5 octombrie, liderul PSRM Igor Dodon a venit cu o reacție la suspendarea și reținerea lui Alexandr Stoianoglo. Deputatul socialist a calificat cele întâmplate drept „o greșeală politică fatală”.

Potrivit site-ului formațiunii, președintele PSRM a dat asigurări că nu va pleca din țară dacă noul procuror general, care va fi numit de guvernarea PAS, „îi va deschide dosare penale la comandă”.

Liderul socialiștilor a declarat că va rămâne în continuare împreună cu echipa sa. „Am rezistat pe timpul lui Plahotniuc, voi rezista și în perioada Maiei Sandu. Eu voi fi alături de echipă cu care suntem deja de zece ani. Vor încerca să preseze, lasă să preseze”, a spus Igor Dodon.

Ilie Gulca
06/10/2021Become a Patron!

TestRapid

Comentarii