Încă un înalt oficial european a anunţat că vine la Chişinău. Agenda Robertei Metsola

Anticorupţie.md
07/11/2022
Politico Europe

Președintele Parlamentului European, Roberta Metsola, va veni vinerea viitoare într-o vizită la Chişinău. Anunţul a fost făcut luni, a doua zi după ce preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a anunţat că urmează să ajungă la mijlocul săptămânii curente în Republica Moldova.

Vizita Robertei Metsola a fost confirmată de serviciul de presă al Parlamentului European.

Agenda Robertei Metsola la Chişinău prevede o întrevedere cu preşedinta Maia Sandu, urmată de o conferință de presă comună. Ulterior, Roberta Metsola va ține un discurs în cadrul unei sesiuni speciale a Parlamentului.

Agenda speakerului european la Chişinău mai prevede întâlniri cu președintele Parlamentului, Igor Groșu, și şefa Guvernului, Natalia Gavriliță.

Anticorupţie.md
07/11/2022




Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.



Follow us on Telegram

Comentarii