Interpretul de curte al lui Putin, Nikolai Baskov, luat la rost de o ucraineancă: „Rusia bombardează în fiecare zi, iar voi vă distrați”

Viorica Mija
05/07/2022

Nikolai Baskov, interpretul care îl susține deschis pe Vladimir Putin, a luat o porție de reproșuri din partea unei ucrainence. Baskov,  care se află în vacanță în Turcia, a fost acostat în timp ce se distra într-o stațiune, înconjurat de femei și multă veselie.

Filmulețul a fost publicat pe youtube de un utilizator pe nume Di Os. Incidentul s-a petrecut la un hotel de lux, situat în satul turcesc de vacanță Hisaronu.

În videoclip se vede cum Baskov dansează și se distrează în compania femeilor, iar când observă că este filmat, se îndreaptă spre autorul videoclipului. Întrebările ucrainencei l-au luat prin surprindere.

„Rusia bombardează acum Ucraina în fiecare zi, iar voi vă distrați aici. Este în regulă să vă distrați?” , întreabă femeia.

Vădit descumpănit, Baskov nu a putut da replica, ci a răspuns că nu se distrează, dar „se odihnește”.

La finalul discuției, femeia exclamă: „Glorie Ucrainei!”.

Nikolai Baskov este un interpret popular în Federația Rusă, dar și în Republica Moldova. Acesta a susținut mai multe concrete în cadrul unor acțiuni organizate de Kremlin pentru a-și promova obiectivele militare expansioniste în Ucraina.

Viorica Mija
05/07/2022Follow us on Telegram

Comentarii