La Moscova - împreună, la protest - alături. Comunistul Constantin Starîș a defilat alături de Reghina Apostolova

Anticoruptie.md
06/11/2022
Captură video

După ce a mărșăluit prin centrul capitalei alături de organizatorii protestelor Șor, deputatul comunist Constantin Starîș a susținut un discurs de pe scena improvizată în fața Președinției. Anterior, doi deputați ai Partidului „ȘOR” și Constantin Strarîș au mers împreună la Moscova unde s-au întâlnit cu președintele Comitetului pentru relații internaționale din cadrul Dumei de Stat a Rusiei, Leonid Sluțki și cu vicepreședintele Comitetului, Dmitri Novikov.

Gestul comunistului a provocat mai multe comentarii, internauții amintindu-i de recenta vizită la Moscova și comentariile sale scandaloase, precum că „la Chișinău a fost sistat curentul”, făcute la cea de-a 19-a întâlnire a Clubului internaţional de discuţii „Valdai".

La ședința Parlamentului din 3 noiembrie, deputatul PAS, Igor Chiriac, i-a dat „doi arginți”.

„Vreau să-i transmit domnului Starîș, mesajul a doi cetățeni de-ai noștri. Ei tare m-au rugat să vă transmit că de la Vladivostok până la Lisabona, un mai mare trădător de țară nu există. Sunteți campion. Și tot ei m-au rugat să vă transmit acești doi arginți, pentru care dumneavoastră, domnului Starîș, v-ați vândut la forumul de la Valdai”, a spus Chiriac.

„Să lași poporul tău fără gaz, electricitate, asta și este trădare. La revedere”, a replicat Starîș.

 

Anticoruptie.md
06/11/2022




Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.



Follow us on Telegram

Comentarii