Ministra de Interne, Ana Revenco, atacată din nou de hackeri. După Telegram i-a fost spart şi contul de pe Facebook

Anticorupţie.md
22/11/2022
Facebook

La o săptămână după ar fi fost spart canalul de Telegram al ministrei de Interne, Ana Revenco, a fost spart şi contul personal al funcţionarei de pe Facebook. Din numele Anei Revenco a fost plasat un mesaj critic la adresa guvernării şi în care este criticat noul ministru al Economiei, Dumitru Alaiba.

„Legile în Moldova protejează nu interesele poporului, ci ale oamenilor de afaceri apropiați guvernării și supraveghetorilor occidentali. Deputații nu se obosesc să elaboreze legi, ei primesc textele gata făcute ale actelor normative. Tot ce li se cere este să voteze corect și rapid. Află ce ascunde deputatul majorității parlamentare, tot el președinte al Comisiei parlamentare pentru economie, buget și finanțe, recent numit ministru al Economiei, Dumitru Alaiba”, scrie în mesajul postat din numele Anei Revenco.

Ministra a venit în scurt timp cu o reacţie de pe un alt profil de pe Facebook, în care afirmă că mesajul nu-i aparţine şi nici nu-l poate şterge.

„Războiul hibrid se manifestă tot mai activ. Astăzi mi-a fost spart profilul personal pe Facebook. La moment, nu dețin controlul asupra profilului, iar toate postările care apar acolo trebuie să fie tratate drept false. Îndemn toți cetățenii să fie atenți și să se informeze doar din surse oficiale”, a scris Ana Revenco.

Anticorupţie.md
22/11/2022




Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.



Follow us on Telegram

Comentarii