Partidul Unității Naționale a fost înregistrat la CEC

Irina Odobescu
03/06/2021
Foto: PUN via Facebook

Comisia Electorală Centrală (CEC) a înregistrat, miercuri, Partidul Unității Naționale în calitate de concurent electoral pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie 2021.

„Misiunea noastră e să oferim cetățenilor Republicii Moldova cu viziuni proeuropene, românești și euroatlantice o opțiune de vot clară, nepătată, integră și capabilă să aducă oameni competenți și profesioniști în Parlament”, a declarat Octavian Țîcu, președintele PUN.

În acest context, a fost înregistrat simbolul electoral al concurentului pentru imprimare în buletinul de vot și a fost confirmată persoana responsabilă de finanţe (trezorier).

PUN este un partid unionist, pro-european, de centru-dreapta cu doctrină creștin-democrată. Pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie 2021 CEC a înregistrat zece concurenți electorali, iar șase dosare se află în proces de examinare.

Irina Odobescu
03/06/2021
Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.Follow us on Telegram

Comentarii