Președinta Comisiei Europene vine la Chişinău. Despre ce va discuta cu oficialii moldoveni

Anticorupţie.md
07/11/2022
https://www.ceps.eu

Preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, va efectua la mijlocul săptămânii curente o vizită la Chişinău. Principalul subiect al agendei oficialului european va fi criza energetică cu care se confruntă Republica Moldova.

Vizita a fost anunţată de Ursula von der Leyen pe pagina sa de Facebook. Înaltul oficial european a precizat că a decis să vină la Chişinău în urma unei convorbiri cu președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, la care părțile au abordat mai multe subiecte ce țin de situația energetică.

„Lucrăm pentru suport adițional pentru Republica Moldova, pentru a satisface necesitățile imediate de gaz și energie electrică”, a precizat Ursula von der Leyen.

Anticorupţie.md
07/11/2022




Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.



Follow us on Telegram

Comentarii