Primăria a decis: chișinăuienii vor primi căldură în calorifere

Anticoruptie.md
04/11/2022
Sursa:chisinau.md

Primăria municipiului Chișinău se pregătește să înceapă de luni, 7 noiembrie, sezonul  de încălzire. O dispoziție în acest sens a fost semnată, vineri, de viceprimarul Irina Gutnic.   

Viceprimara a dispus ca preturile de sector, Direcția generală locativ-comunală și amenajare, gestionarii fondului locativ cu orice formă de proprietate, agenții economici, dar și alți consumatori de energie termică să pregătească obiectivele aflate în gestiune pentru primirea agentului termic.

„Termoelectrica” S.A. și S.A. „Apă – Canal Chișinău” vor asigura conectarea obiectivelor fondului locativ municipal la sistemul centralizat de termoficare.

În anii precedenți, agentul termic era conectat atunci când trei zile consecutiv erau înregistrate temperaturi medii zilnice de până la 10 grade Celsius.
Pentru weekend, meteorologii prognizează pentru municipiul Chișinău în jur de 16 grade Celsius, iar de luni temperatura medie va oscila între valorile de 11-13 grade Celsius.

Anticoruptie.md
04/11/2022




Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.



Follow us on Telegram

Comentarii