Reţineri înainte de începerea protestului Partidului Şor. S-ar fi pregătit destabilizarea ordinei publice

Anticorupţie.md
30/10/2022
Inspectoratul General de Poliţie

Un grup de 24 de persoane a fost reţinut duminică de poliţiştii din Chşinău pentru că ar fi pregătit provocări în scopul destabilizării ordinii publice la protestul organizat de Partidul Şor.

Potrivit Poliţiei, persoanele reţinute ar fi din Chişinău şi s-ar fi ocupat cu racolarea tinerilor cu constituţie atletică.

„În scopul asigurării ordinii publice și pentru a nu admite altercații cu alte grupuri de persoane care au activități pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, Poliția a recomandat organizatorilor și le oferă suport pentru deplasare spre locul întrunirii pe str. București”, a anunțat Inspectoratul General de Poliţie.

Partidul Şor a anunţat şi pentru data de 30 octombrie o acţiune amplă de protest împotriva guvernării.

Anticorupţie.md
30/10/2022




Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.



Follow us on Telegram

Comentarii