Schimbarea la faţă a lui Dodon? De ce fostul preşedinte condamnă atacurile cu rachete ruseşti în Ucraina

Anticorupţie.md
28/11/2022
Captură

Fostul preşedinte pro-rus Igor Dodon condamnă atacurile cu rachete ruseşti în Ucraina pentru că în Republica Moldova a fost deconectat curentul electric şi mulţumeşte României pentru că ne aprovizionează cu curent.

„Este foarte tragic pentru noi, din cauza la aceste bombardamente ale Federației Ruse spre Ucraina noi am rămas fără energie electrică şi eu cred că asta este foarte grav. Evident, condamn aceste acţiuni. Noi am rămas fără lumină, și Dumneavoastră, și eu acasă la mine. La Buiucani mai repede s-a aprins, dar în unele regiuni a durat și 24 de ore. Închipuiți-vă, ce poate fi la iarnă, când în plină iarnă ar putea să se stingă lumina pe o sutcă... Ce fac oamenii?”, a declarat Igor Dodon pe holul Curţii Supreme de Justiţie, fiind abordat de o echipă a postului de televiziune Publika TV.

Fostul preşedinte pro-rus a declarat cî este recunoscător României pentru ajutorul oferit şi a sugerat să fie căutată o soluție tehnică pentru a fi evitate deconectările în timpul bombardamentelor din ţara vecină.

„Trebuie de găsit o soluţie tehnică, dacă procurăm energie electrică de la români, iar pentru asta trebuie să le spunem mulțumesc, chiar dacă e mai scump. Trebuie să vedem tehnic cum să nu fim afectați,măcar malul drept Nistrului”, a declarat pro-rusul Dodon.

 

Anticorupţie.md
28/11/2022




Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.



Follow us on Telegram

Comentarii