Socialiștii au terminat toate problemele din Primăria Chișinău. „Glume de autobază” cu vaselină făcute de un consilier

Anticoruptie.md
21/06/2022

Consilierul municipal socialist, Dinari Cojocaru (foto centru, planul doi), a venit marți la ședință cu un flacon de vaselină pentru a ironiza marșul LGBT de duminică, deoarece autoritățile nu ar fi sărbătorit Ziua lucrătorului medical.

În schimb, Dinari nu s-a arătat la fel de revoltat de protestul Partidul Șor la care au participat mii de oameni aduși plăitiți și aduși cu autobuzele din toate raioanele raionele Republicii Moldova.

„Maia Sandu a acceptat un marș de potlogari. Vin ca medic cu ceea ce utilizăm noi. Am vrut să vă iau unul medical, unul steril, având în vedere intoxicația care o aduceți în societate [...] vă trebuie pentru altceva, nu pentru medicale”, a declarat Cojocaru.

Socialistul este cunoscut pentru manifestările sale homofobe.

În replică, președinta asociației GenderDoc-M car luptă pentru drepturile omului și în special al minorităților sexuale, Angelica Frolov, a irinozat gestul socialistului.„Spuneți-i careva că vaselina este depășită, acum se folosesc lubrifianți. Eu i-aș putea oferi unul cadou”, a scris aceasta pe pagina ei de Facebook.

Anticoruptie.md
21/06/2022




Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.



Follow us on Telegram

Comentarii