Teroare continuă de alertă cu bombă la Chişinău: Activitatea mai multor instituţii ale statului şi obiectivelor strategice, dată peste cap

Anticorupţie.md
05/07/2022
Foto simbol

Toate sediile Judecătoriei Chișinău, Aeroportul Internațional Chișinău, Spitalul Clinic Republican, precum și sediul Parlamentului Republicii Moldova au fost nevoite să-şi întrerupă marţi activitatea din cauza unor alerte cu bombă.

Serviciile speciale au evacuat toate persoanele aflate în clădirile instituţiilor respective, iar geniştii verifică dacă informaţia corespunde adevărului.

Activitatea Aeroportului Internaţional Chişinău a fost perturbată şi luni. Mai multe zboruri au fost amânate după ce un necunoscut a sunat la poliţie şi a anunţat că ar fi fost plasată o bombă. După ce s-a stabilit că alarma era falsă şi s-a revenit la regimul normal de lucru, poliţia a fost alertată din nou, prin poşta electronică, despre minarea Aeroportului. În urma verificărilor, s-a dovedit că a fost iarăşi alarmă falsă.

Pe lângă verificarea instituţiilor, poliţiştii sunt în căutarea autorilor alertelor cu bombă.

Anticorupţie.md
05/07/2022




Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.



Follow us on Telegram

Comentarii