Video // Diaspora din Veneția a huiduit-o pe Marina Tauber la concertul organizat de Ilan Șor

Anticoruptie.md
21/10/2018
Foto: zdg.md

Moldovenii din Veneția au huiduit-o duminică, 21 octombrie, pe vicepreședinta Partidului Șor, primarul de la Jora de Mijloc, Marina Tauber, la intrarea în clădirea unde urma să aibă loc un concert organizat de formațiunea primarului de la Orhei pentru diasporă. Mulțimea a scandat „Șor la pușcărie”, „Unde-i miliardul?” și „Jos mafia”. 

„Nu vă e rușine să veniți în Italia? Nu aveți nicio valoare aici”, i-a spus una dintre protestatare Marinei Tauber. La rândul său, cea din urmă le-a reproșat manifestanților că sunt agresivi și că nu știu să facă altceva decât să strige. „Eu personal am reparat grădinițele în comuna pe care o conduc”, a spus Marina Tauber. „Cu ai cui bani? De unde i-ați luat? Din miliardul furat?”, au întrebat-o oamenii.

„Mergeți acasă. N-aveți ce căuta aicea. Ne-ați furat toată viața, bandiților”, i-a spus unul dintre protestatari Marinei Tauber. „Nu am venit pentru dumneavoastră”, i-a răspuns primarul de la Jora de Mijloc.

Eugenia Ghinda, o altă protestatară, a declarat că o reprezentantă a Partidului Șor a încercat să-i ia cu forța telefonul din mână. „Marina Tauber lua pancartele de la oameni din mâini și le rupea. Oare putem să le dăm votul acestor oameni ca să ajungă în Parlament?”, a adăugat femeia.

La concertul organizat de Partidul Șor la Veneția urmau să cânte Anastasia Lazariuc, Ecaterina Petrea și Alessia Stavila.

 

Anticoruptie.md
21/10/2018




Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.



Follow us on Telegram

Comentarii