VIDEO Maia Sandu îşi lansează propriul proiect politic

Anticoruptie.md
23/12/2015
Foto: captură youtube.com

Maia Sandu, fosta ministră a Educaţiei, a anunţat despre lansarea unei mişcări pentru crearea unui nou partid politic. Anunţul a fost făcut pe pagina sa de Facebook.

“Știu că mulți dintre voi nu sunteți neapărat încântați de ideea de a face politică, mai ales în condițiile actuale, când pare că la guvernare nu mai este loc de oameni onești și bine intenționați. Dar ne-am convins cu toții că dacă nu vom face noi acest pas și nu vom schimba clasa politică actuală, riscăm să pierdem și puținul care ne-a mai rămas”, a scris ex-ministra Educaţiei. Maia Sandu a precizat că face acest pas fiind încurajată de sprijinul poporului.

“De 25 de ani această bucată de pământ se zbate să devină ţară: o ţară prosperă în care să vrem să trăim, să ne facem familii, să ne creştem şi învăţăm copiii, să ne îmbătrânească cu demnitate părinții. Toate încercările eşuează însă din cauza că repetăm aceleași greșeli. Una dintre greșeli este că acordăm încredere politicienilor care ne fac promisiuni deșarte şi apoi uită de noi, cei care i-am votat. Avem nevoie de altfel de oameni la conducerea țării”, se arată pe portalul  www.unpaspentru.md, lansat de Maia Sandu.

Anticoruptie.md
23/12/2015




Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.



Follow us on Telegram

Comentarii