VIDEO// Putin anunță mobilizarea, iar fiul apropiatului său, Dmitri Peskov, se eschivează de la serviciul militar: „Eu sunt domnul Peskov”

Anticoruptie.md
22/09/2022

Fiul purtătorului de cuvânt al lui Vladimir Putin, Dmitri Peskov, refuză să se înroleze în armata rusă, după ce Kremlinul a anunțat mobilizarea parțială. Într-o discuție la un post de televiziune rusesc, Nikolai Peskov a declarat că va rezolva problema la un alt nivel și că interlocutorul ar trebui să țină cont că el este „domnul Peskov”.
Jurnaliștii l-au sunat în direct pe Nikolai Peskov, prezentându-se drept reprezentanți ai comisariatului militar. Aceștia l-au invitat să se prezinte la sediul instituției, amintindu-i despre decretul prezidențial privind mobilizarea. Atunci când a înțeles despre ce este vorba, fiul lui Dmitri Peskov, care are 32 de ani, a declarat că el este „Domnul Peskov” și că va rezolva situația la un alt nivel.

Prezentator: Alo, vă sun de la comisariatul militar, puteți vorbi?

Nikolai: Da, pot.

Prezentator: Ar fi bine să nu închidem telefonul, așa cum s-a întâmplat ultima dată.

Nikolai: Dar de ce mă sunați și mă impuneți să aștept?

Prezentator: Răspunsul e simplu, domnule Nikolai. Vă sun pentru că  v-a fost expediată o citație la care nu ați reacționat. Acolo era indicat un număr la care ar fi trebuit să sunați și mâine, la 10 dimineața, să vă prezentați la comisariatul militar. În primul rând, de ce nu ați sunat și, doi, o să veniți la comisariat?

Nikolai: Bineînțeles că nu voi veni nicăieri. Trebuie să înțelegeți și să conștientizați că eu sunt „domnul Peskov” și cât de corect este ca eu să mă aflu acolo. Mai pe scurt, eu voi rezolva această problemă la alt nivel!

 

Anticoruptie.md
22/09/2022Follow us on Telegram

Comentarii