WikiLeaks de Moldova: a fost spart şi canalul de Telegram al lui Dumitru Alaiba

Anticorupţie.md
22/11/2022
Facebook

La câteva zile de la învestirea în funcţia de ministru al Economiei, ar fi fost spart şi canalul de Telegram al fostului deputat PAS, Dumitru Alaiba. Presupusul cont al demnitarului conține 175 de chaturi.

Una din discuţiile „compromiţătoare” ale lui Alaiba ar fi cea purtată cu socialistul Petru Burduja. Alaiba se plânge că o comisie (comisia economie, buget şi finanţe n.r.) îi mănâncă zilele, iar socialistul îl dojeneşte în glumă că atunci când era în opoziţie îi făcea zile negre.

Dumitru Alaiba a venit cu o reacţie pe pagina sa de Facebook.

„Despre presupusa “spargere”.

1. Nu consider necesar să comentez operațiunile de dezinformare ale FSB-ului în țara noastră.

2. Niciodată nu folosesc cuvântul “bârfologie”.

În comunicarea cu cetățenii și cu reprezentanții mass media o să insist să vorbim despre problemele oamenilor, despre cum ajutăm economia și nu o să mă abat pe subiecte triviale, fake-uri, insinuări, denigrări. Nu avem timp de pierdut”, a scris Alaiba.

Anterior, pe o pagină web, numită Moldova-Leaks, au fost publicate pretinsele convorbiri de pe canalul Telegram ale ministrului Justiţiei, Sergiu Litvinenco, consilierului prezidenţial, Dorin Recean, ex-deputatului Vadim Pistrinciuc şi ministrei de Interne, Ana Revenco.

 

 

 

Anticorupţie.md
22/11/2022




Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.



Follow us on Telegram

Comentarii