Șeful Asistenței Sociale din Cantemir indică angajaților la care partid să adere și la care - nu

Un grup de asistenți sociali
24/05/2023

Șeful Direcției Asistență Socială și Protecție a Familiei din Cantemir, Sergiu Butuc, a adunat marți, 23 mai, la o ședință, asistenții sociali din raion. În cadrul ședinței el a vorbit foarte urrât despre președinta Maia Sandu și a amenințat asistenții sociali să nu adere la alt partid politic decât cel pe care îl conduce fostul prim-ministru Ion Chicu. Acesta a fost zilele trecute la Cantemir, unde a avut întâlnire cu locuitorii. Sergiu Butunc a fost anterior cu partidul lui Renato Usatâi, iar acum este cu partidul condus de Ion Chicu.

Nu s-a revoltat nimeni în timpul ședinței pentru că asistenții sociali au salarii mici și pierderea locului de muncă ar fi destul de greu de suportat în localități unde nu ai posibilitate să de angajazi la un loc de muncă.

Dar ne-a revoltat retorica unui rerpezentant al unei instituții de stat, de fapt, conducător.  

Vrem să investigați ce reprezintă acest șef de direcție și ce interese are.  

Примечание: Обращение не является журналистским материалом. Центр Журналистских Расследований не является автором обращения. Представленная информация является лишь мнением автора обращения. В случае несогласия, рассматриваемая личность имеет право на ответную реплику, которая будет опубликована нашим учреждением на той же платформе. Оба мнения рассматриваются на равных условиях.

Другие обращения для

Un grup de asistenți sociali
24/05/2023

Комментарии