Am decizia finală a judecății, însă aceasta nu este executată

Veronica Filipescu
17/03/2016

Am lucrat directoare a combinatului de panificație din Criuleni „Panifcoop”, începând cu data de 4 februarie 2004, iar în anul 2012 am fost anunțată de către președintele UCOOP Criuleni, dnul C. Balaban, că voi fi concediată în baza art.86,al.1 din Condul Muncii. Când mi-a dat carnetul de muncă am aflat că de fapt am fost demisă la 1 iunie 2011, iar la 3 iunie 2011 am fost transferată la UCOOP Criuleni în funcția de instructor pe probleme personale și organizarea muncii statutare. Faptul este eronat, deoarece la acel moment întreprinderea nu se afla în proces de reorganizare. Mai mult decât atât, nu au avut loc discuții cu administrația UCOOP Criuleni în vederea ocupării acestei funcții și nu a fost făcut un contract individual de muncă.

La 19 iulie 2012, Judecătoria Criuleni mi-a admis cererea de chemare în judecată și dispozițiile președintelui UCOOP au fost declarate nule și s-a decis restabilirea mea în funcție. De atunci  umblu prin toate instanțele ca să fie executată decizia finală, însă fără niciun succes.

Vă rog să mă ajutați!

 

Notă: sesizarea nu reprezintă un material jurnalistic. Centrul de Investigații Jurnalistice nu este autorul sesizării. Informația reprezintă doar opinia autorului sesizării. În caz de dezacord, persoana vizată este în drept să vină cu o reacție, iar instituția noastră o va publica pe acceași platformă și o va trata în condiții egale.

Other complaints for

Veronica Filipescu
17/03/2016

Comments