Coruptie la Gradinita Nr.215 Str.31 August 1989, 94

Anonymous
10/07/2013

Taxa de intrare (in ciuda etapelor de inscriere legala la DETS Buiucani) – peste 1000 lei (dna direcor Ludmila Buzueva discuta in particular cu fiecare parinte)
400 lei pentru lingerie si vesela
Culmea nesimtirii dnei Buzueva – se cer bani pentru o alimentatie mai buna a copiilor!
Bani pentru reparatia veceurilor, geamurilor....
Lunar bani pentru praf de spalat, sapun....
In aceasta gradinita copiii sunt ca o minge de fotbal – purtati din grupa in grupa la cererea si fara cererea parintilor (contra unei sume de bani invocata de dna director Buzueva o grupa \"devine\" mai buna, iar alta mai putin buna?!), si din nou se cer aceeasi bani pentru aceleasi motive indicate mai sus.
Si asta pe langa suma obligatorie de 160 lei pentru fondul grupei

Copilul meu frecventeaza aceasta gradinita. Sunt un parinte nemultumit. Deocamdata nu am dovezi sa va demonstrez veridicitatea celor mentionate mai sus, las pe seama organelor abilitate sa cerceteze, sa puna „ochii” pe gradinita in cauza.

Scrisoarea respectiva a fost expediata Ministerului Educatiei al Republicii Moldova , mass-media din Moldova, Centrului National Anticoruptie.

Notă: sesizarea nu reprezintă un material jurnalistic. Centrul de Investigații Jurnalistice nu este autorul sesizării. Informația reprezintă doar opinia autorului sesizării. În caz de dezacord, persoana vizată este în drept să vină cu o reacție, iar instituția noastră o va publica pe acceași platformă și o va trata în condiții egale.

Other complaints for

Anonymous
10/07/2013

Comments