La grădinițele din Chișinău, continuă perceperea plăților pentru cadouri la sărbători

Maria Bunescu
28/02/2024

Magiile de sărbători arată așa în grădinița 211 din sec.Ciocana, Chișinău, și nu vă gîndiți că e decizia părinților, nu, nu, aici cum se cîntă așa se joacă. Am primit un mesaj în data de 13 decembrie de la așa presupusul comitet de părinți, care într-un fel nu insistă, dar totuși suntem obligați. Lume dragă trăim perioadă în care nu e prea ușor financiar să facem fata cheltuielilor, mai ales cei cu 3-4 copii, eu nu înțeleg, am intrat la grădiniță data, am plătit 2000 mii de lei la directoare ca să fim primiți în grădiniță, i-a pus în buzunar nici mîr nu a zis.

În creșă se strîngea cîte 200 la sărbători, apoi cîte 250, acuma deja 300, unde ne ducem? Eu nu înțeleg acolo tot există creștere de prețuri ca și la nivel de piață sau cum??? Sunt putrezi pereții de corupție în instituția dată, chiar nu se poate de verificat și de întreprins ceva, parcă om fi robii grădiniței, asociației achitând cîte 300 pe lună (mentionez am doi copii si total e 600), activități de dans 100 pentru ambii copii, engleza 150 pentru ambii, da cît se mai poate oameni buni???

Primaria Municipiului Chișinău, nu înțeleg pedagogii noștri nu au salarii, în ce constă problema, noi o să dăm acești bani, pentru că riscăm cu liniștea copiilor neachitîndu-i, dar deja e peste puterile noastre.

Poliția Republicii Moldova, Centrul Naţional Anticorupţie, sperăm măcar să citiți.

 

 

Notă: sesizarea nu reprezintă un material jurnalistic. Centrul de Investigații Jurnalistice nu este autorul sesizării. Informația reprezintă doar opinia autorului sesizării. În caz de dezacord, persoana vizată este în drept să vină cu o reacție, iar instituția noastră o va publica pe acceași platformă și o va trata în condiții egale.

Other complaints for

Maria Bunescu
28/02/2024

Comments