VIDEO// Ne-am adresat la Partidul Democrat, ne-au rezolvat problema, dar nu până la urmă

Meleca Ecaterina
11/03/2019

De câțiva ani ne confruntăm cu o problemă legată de moștenirea casei părintești, în care s-a stabilit unul din foștii concubini ai surorii mele care muncește de mai mulți ani în Israel. Au mers împortiva mea, sora a trimis bani din Israel și mi-au intentat dosar penal. Doar pentru că am venit să fac ordine în casa părintească.

După ce am primit mai multe semnale că au transformat casa părintească într-o speluncă, ne-am dus să vedem ce se întâmplă. Am găsit ușile și ferestrele deschise, iar acolo nu era nimeni. Am intrat și am făcut ordine. A venit fostul surorii mele și i-am cerut socoteală. Atunci el, ajutat cu bani de sora mea, a început hărțuiala. Au plătit sectoristul din sat și au pornit dosar penal pentru huliganism.

Pentru că nu ne găseam dreptatea în justiție, ne-am adresat la Partidul Democrat. Deputatul Alexandru Banicov s-a implicat, a vorbit la Procuratura Generală și procurorul Sergiu Crutco  din Călărași a fost demis. Dar problema nu a fost rezolvată până la urmă. Cazul a fost preluat de alt procuror, care ne-a pornit proces contravențional pentru samovolnicie.

Dosarul a ajuns de trei ori la Curtea fe Apel Chișinău și remis la rejudecare la Călărași. Au trecut câțiva ani de când sunt hărțuită prin judecăți doar pentru că am făcut ordine în casa părintească.

 

Notă: sesizarea nu reprezintă un material jurnalistic. Centrul de Investigații Jurnalistice nu este autorul sesizării. Informația reprezintă doar opinia autorului sesizării. În caz de dezacord, persoana vizată este în drept să vină cu o reacție, iar instituția noastră o va publica pe acceași platformă și o va trata în condiții egale.

Other complaints for

Meleca Ecaterina
11/03/2019

Comments