Pavel Verejanu, candidatul Partidului ȘOR la Primăria Orhei

Anticoruptie.md
11/09/2019
Foto: Facebook.com

Pavel Verejanu este candidatul Partidului Șor la funcția de primar al municipiului Orhei. Anunțul a fost făcut de președintele formațiunii, Ilan Șor, prin intermediul unei înregistrări video,  difuzată în seara zilei de marți, în cadrul unui eveniment, organizat la Orhei.

„Vreau să fiu un primar demn pentru orașul Orhei”, a spus Pavel Verejan, după anunțul făcut de Ilan Șor.

Pavel Verejanu este ales local în cadrul Consiliului Municipal Orhei. În decembrie 2017, a fost numit președinte al Asociației Obștești „Pentru Orhei”. La alegerile locale noi, din mai 2018, a candidat la funcția de primar al municipiului Bălți, dar a obținut doar 5,7% din sufragii. Și-a încercat norocul și la alegerile parlamentare, din 24 februarie. A candidat în circumscripția nr. 10, Bălți. A ocupat însă penultimul loc, cu doar 8,95% din sufragii.

Pentru ultimii doi ani, Pavel Verejanu a raportat încasări în valoare de 104 mii de lei din salariu și indemnizațiile de consilier. 45 de mii de euro a adus soția sa, muncind în Italia. Alte 101 mii au intrat în bugetul familiei drept donații la zile de naștere. Consilierul de la Orhei mai păstrează 30 de mii de euro la bancă. Verejanu a mai declarat un teren intravilan și o casă de locuit primită ca donație.

Anticoruptie.md
11/09/2019

Comentarii