Pentru toţi legea e lege, iar pentru soţia judecătorului, nu

Magistrat
01/07/2022

Carolina Pavliuc, soţia fostului vicepreşedinte al Judecăriei Chişinău, Ghenadie Pavliuc, a fost reţinută de agenţii de circulaţie, bănuită că conducea automobilul în stare de ebrietate. Soţia judecătorului a făcut un scandal pe cinste, a insultat poliţiştii, le-a arătat gesturi indecente şi a refuzat categoric să meargă la prelevarea probelor biologice.

Dacă proceda aşa om de rând, acesta se alegea cu cel puţin două capete de acuzare într-un dosar penal – refuzul de a i se preleva probe biologice pentru stabilirea gradului de alcoolemie şi ultragierea poliţistului aflat în exerciţiul funcţiunii. În cazul Carolinei Pavliuc totul s-a muşamalizat şi doamna nu a plătit măcar o amendă simbolică.

Noi deţinem imagini video de la incident, unde se vede cât de „educată” este soţia domnului judecător. De ce oamenii de rând sunt penalizaţi şi pentru abateri nesemnificative, iar soţiei unui judecător i se trece cu vederea. Sunt oare soţiile magistraţilor mai presus ca legea?


 

Notă: sesizarea nu reprezintă un material jurnalistic. Centrul de Investigații Jurnalistice nu este autorul sesizării. Informația reprezintă doar opinia autorului sesizării. În caz de dezacord, persoana vizată este în drept să vină cu o reacție, iar instituția noastră o va publica pe acceași platformă și o va trata în condiții egale.

Alte sesizări pentru

Magistrat
01/07/2022

Comentarii