Alertă cu bombă la Guvern

Anticoruptie.md
16/11/2015
Foto: Petru Terguță, agora.md

Update: Potrivit purtătorului de cuvânt al Guvernului, Veronica Gherbovețchi, alarma cu bombă a fost una falsă. Aceasta a adăugat că după aproximativ o oră și jumătate de verificări în sediul Executivului, nu a fost găsit niciun obiect explozibil, iar angajații instituției au revenit la locul de muncă pentru a-și continua activitatea.

La fața locului s-au deplasat mai mulți polițiști cu câini dresați, dar și angajați ai serviciului Bombtech, anunță agora.md. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție, Adrian Jovmir, un bărbat necunoscut a sunat la 902 și a amenințat că va arunca în aer clădirea Guvernului,„dacă „canatul” (n. r. - funicularul) de la Buiucani la Sculeanca (n. r. - cartierul Sculeni) nu o să coste 75 de bani”, scrie Protv.

Potrivit poliției, autorul amenințării cu bomba a fost reținut.

 

Anticoruptie.md
16/11/2015




Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.



Follow us on Telegram

Comentarii