„Ambasada SUA este mândră să susțină parcursul european al Republicii Moldova” // Mesajul ambasadorului american la Chișinău, participant la Adunarea Moldova Europeană

Cornelia Cozonac
21/05/2023

„Ambasada SUA este mândră să susțină parcursul european al Republicii Moldova”. Cu acest mesaj Ambasadorul SUA în Moldova Logsdon s-a alăturat Adunării „ Moldova Europeană” de la Chișinău, „pentru a demonstra angajamentul nostru de a conlucra cu Republica Moldova pentru a construi un viitor democratic, prosper și sigur”, se arată într-un mesaj postat pe Facebook de Ambasada SUA la Chișinău.

În fotografiile postate pe Facebook, alături de ambasadorul SUA în Moldova și familia sa, a putut fi văzută șefa Procuraturii Anticoruopție Veronica Drăgălin și mama sa, ambele de mult stabilite în SUA. Lor li s-a alăăturt și fost prim-ministră Natalia Gavriliță. 

 

Mai multe detalii despre desfășurarea Adunării Naționale „Moldova Europeană” citiți în LIVE/TEXT // La Chișinău a început Adunarea „Moldova Europeană” // Maia Sandu: „Moldova va adera la UE și acest lucru trebuie să se întâmple până în 2030”  .

 

 

Cornelia Cozonac
21/05/2023




Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.



Follow us on Telegram

Comentarii