„Ambasada SUA este mândră să susțină parcursul european al Republicii Moldova” // Mesajul ambasadorului american la Chișinău, participant la Adunarea Moldova Europeană

Cornelia Cozonac
21/05/2023

„Ambasada SUA este mândră să susțină parcursul european al Republicii Moldova”. Cu acest mesaj Ambasadorul SUA în Moldova Logsdon s-a alăturat Adunării „ Moldova Europeană” de la Chișinău, „pentru a demonstra angajamentul nostru de a conlucra cu Republica Moldova pentru a construi un viitor democratic, prosper și sigur”, se arată într-un mesaj postat pe Facebook de Ambasada SUA la Chișinău.

În fotografiile postate pe Facebook, alături de ambasadorul SUA în Moldova și familia sa, a putut fi văzută șefa Procuraturii Anticoruopție Veronica Drăgălin și mama sa, ambele de mult stabilite în SUA. Lor li s-a alăăturt și fost prim-ministră Natalia Gavriliță. 

 

Mai multe detalii despre desfășurarea Adunării Naționale „Moldova Europeană” citiți în LIVE/TEXT // La Chișinău a început Adunarea „Moldova Europeană” // Maia Sandu: „Moldova va adera la UE și acest lucru trebuie să se întâmple până în 2030”  .

 

 

Cornelia Cozonac
21/05/2023Follow us on Telegram

Comentarii